Uw wagen zorgeloos verkopen...

Markt conforme prijzen

Wil je jouw wagen verkopen? Wij bieden een mark conforme prijs. De verkoop kan dezelfde dag nog afgehandeld worden. Staat er nog een financiering open? Dan lossen wij dit bedrag af bij jouw financieringsverstrekker.

2dehandswagens met een correcte historiek

Wij kopen wagens die 5 jaar of jonger zijn en minder dan 100.000km hebben. Enkel wagens met een correcte historiek, geen grote schades of ongeval wagens .

Hoe gaat dit juist in zijn werk

Wat moet je doen om jouw wagen te verkopen? Maak een afspraak om jouw wagen te laten schatten. Wat hebben we nodig? De aankoopfactuur, documenten van de wagen, eventueel het onderhoudsboekje en natuurlijk jouw wagen.

Overeenkomst en betaling

Ben je akkoord met de som dat wij voor jouw wagen geven. Dan kan alles dezelfde dag nog geregeld worden. De aankoopdocumenten worden door ons verzorgd en de betaling gebeurd terwijl je wacht met bewijs van overschrijving.

WAASLANDMOBIEL biedt de beste prijs

Wij bieden meteen de beste prijs. Zo hoeft u niet meer te onderhandelen en kan je met een gerust hart jouw geliefde bolide verkopen.

Hoe doen we dit?

Door de hulp van een automatisch aankoopprogramma dat de prijzen vergelijkt op heel de Belgische en zelf Europese markt. De criteria van jouw wagen worden ingegeven en het  programma zoekt meteen gelijkaardige wagens. Om dan een accurate aankoopprijs te adviseren.

 • Super vlotte verkoop van onze wagen. Gebeld voor een afspraak om de wagen te laten bekijken en dezelfde dag nog hebben wij de overdracht gedaan. Betaling stond binnen ook dezelfde dag op onze rekening.

   

  Bedankt voor de vlotte verkoop.

  De Smet

 • Wij hebben onze wagen verkocht zonder dat we een nieuwe hebben aangekocht. Gezien we van 2 naar 1 wagen gingen. Wij hebben binnen de 24u alles kunnen afwikkelen. Het verloop was zeer correct. Bedankt WaaslandmobielDe Groot
 • Eerlijke prijs gekregen voor onze wagen en alles correct verlopen.Fam. Vereecken
 • Niet van de regio maar toch meteen de beste prijs voor onze wagen gekregen. Voor 500€ extra doen we graag de moeite om naar Waaslandmobiel te komen. Top service, echte aanrader om jouw wagen aan te verkopen.Geesters
 • In de ochtend mijn wagen aangeboden en in de middag stond het geld op de rekening. Wij hebben een zeer correcte beleving van de verkoop mogen beleven. Bedankt Team WaaslandmobielDe Wree
Back to top